ISTINA BOLI: 6 razloga zašto oženjeni muškarci VARAJU čak i kada vole svoju ženu SADA ĆE VAM SVE BITI JASNO!

0
24

1.Traži prijateljstvo

Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumjeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu. prenosi novi

2.Voli da se igra

Muškarci ponekad znaju biti djetinjasti i ne žele uvek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.

3.Voli nezavisne žene

Većina muškaraca voli žene koje umeju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vrijeme zavisiti od njih.

4.Želi ženu koja je srećna

Ako muškarac oseti da vas više ne čini srećnom, on će možda potražiti ženu koju će umeti da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

5.Traži nešto što vi nemate

Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se vjenčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

6.Prezire suze

Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umjesto da se suoče sa problemima u svom braku.