43-godišnji djevac dobio bionički penis od 20 centimetara koji se diže na dugme (video)

894

Liječnici sa Sveučilišnog koledža u Londonu još su prije tri godine počeli s izradom bioničkog penisa uzimajući dijelove kože i sala s njegove ruke, a nakon što je prošao kroz stotinu operacija, ovom 43-godišnjaku je u posljednjoj ugrađen novi penis

Mohammed Abad iz Edinburgha je dobio bionički penis od 20 centimetara koji radi tako da se erekcija postiže pritiskom gumba kraj testisa. Sada želi pronaći djevojku s kojom bi isprobao novi penis.

Liječnici sa Sveučilišnog koledža u Londonu još su prije tri godine počeli s izradom bioničkog penisa uzimajući dijelove kože i sala s njegove ruke, a nakon što je prošao kroz stotinu operacija, ovom 43-godišnjaku je u posljednjoj ugrađen novi penis.

Muškarac je za The Sun objasnio kako ta naprava radi – pritiskom Pritiskom na gumb cjevčice u penisu brzo se napune tekućinom koja se nalazi u malenom spremniku u njegovu trbuhu. Nakon što je gotov, pritiskom na drugi gumb tekućina se vraća u spremnik.

Abad je još kao 6-godišnjak pretrpio strašne ozljede genitalija i bedara nakon što je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj ga je auto vukao skoro 200 metara.

SHARE